Naomi psykopat eller geni?

Jag vet inte riktigt om Naomi Campbell är en psykopat eller ett geni. Hon har enligt Yahoo varit med i över 20 år som modell och hon tänker inte heller sluta. Tjejen är nästan 40 och har tjänat en rejäl hacka skulle man tro så att hon kan dra sig tillbaka, men nej. Hon har meddelat att hon inte vill vara med på så många shows men att hon likaväl fortsätter vara aktiv. Drivkraften bakom henne är att det finns så få svarta modeller och därför vill hon gärna presentera den svarta rasen i Paris och andra mode städer. Det är helt förståeligt.

En annan sida av Naomi är att hon har en vana för att slå sönder sina medarbetare. Hennes fd sekreterare stämde henne för att ha slagit henne vid upprepade tillfällen och då tänker jag, var kommer denna ilska ifrån? Senast attackerade hon folk på ett flygplan på väg till eller från London så att polisen fick tillkallas och inte ens polisen slapp iväg från Naomi ilska..

Hon är säkerligen ett affärsgeni och har även byggt sig ett litet imperium då hon har varit med i så många år, men ärligt talat är hon frisk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0